Kun Ádám kiadványai

 

Úgy döntöttem, hogy elindítom az első magyar d20 kiadót!
Mivel egyenlőre csak ingyenesen hozzáférhető kiadványokat tervezek, így a cégalapítást is megúsztam :)
A kiadványok csak magyarul jelennek meg, s többségük angol kiadványok egyes részleteinek fordítása.
Minden kiadvány a D&D 3.5 kiadásával kompatibilis.
Ha tetszenek vagy nem tetszenek, vagy csak egyszerűen véleményed van róluk, akkor kérlek dobj meg egy e-mail-lel


A kiadványok több sorozatba vannak csoportosítva. A Fantasy d20 Mesterfokon és a Modern d20 Mesterfokon sorozat tagjai kiegészítik az alapkönyveket, például újabb képességekkel, a képzettségek újabb használatával, vagy alap kasztokkal, stb. A fő irányelv, hogy a kiadványok tartalma más szabályok megváltoztatása nélkül integrálható a játékotokba. A Továbbfejlesztett Fantasy d20 sorozat viszont választható szabályokat tartalmaz, amelyek valamilyen módon megváltoztatják a már meglevő szabályokat.
Később tervezek egy olyan sorozatot is indítani, amely bizonyos típusú környezetet és/vagy történelmi kort dolgoz fel, mint a keleti kultúrák, az ókori civilizációk vagy a vadnyugat.

Fantasy d20 Mesterfokon: Képességek I Az első kiadványom 200+ képességet tartalmaz, amit a d20 kiadványok legjavából válogattam össze.
A képességek eredeti nevét és forrását itt találjátok.
Fantasy d20 Mesterfokon: Tulajdonság eszményA 6 alap tulajdonságra építő 3 szintes presztízs kasztok.
Továbbfejlesztett Fantasy d20: Egészség sérülésZavart téged, hogy a csapat harcosa leugrott egy 10 méteres szakadékba, s meg se kottyant neki a sok ép-je miatt, majd átgyalogolt a lávafolyón, s még minding bírta ép-vel?
A választható szabállyal minden nem harci sebzés ideiglenes vagy végleges egészség sérülést okoz, s nem ép sérülést. Így az esés túlélése csak az egészségtől és az akrobatika képzettségtől függ, a harci jártasságodtól ne (az ép ugyanis ezt méri).
Fantasy d20 Mesterfokon: Képességek II Az előző kiadvány folytatása, amelyben újabb 100 képesség kapott helyet.
Fantasy d20 Mesterfokon: KépzettségekHogyan lehet alkudozni? Kikerülni a földrevitel támadást? Villámsebesen feltörni zárakat? Fogathúzásra idomítani egy lovat? Milyen nehéz egy óriásnak átjönnie a fél láb széles pallón?
Számos használata van a képzettségeknek, ami nincs tárgyalva az alapkönyvben. Ez az írás átfogó útmutató a képzettségekhez, az új használattól kezdve a különleges helyzetek kezeléséig.
Kiadás várható időpontja: 2007. vége
Fantasy d20 Mesterfokon: KasztokA kiadvány alapkasztokat fog tartalmazni. Egyenlőre még alakul, hogy melyek is lesznek benne, addig is itt egy csokorral belőlük:

Faji eszmények (Unearthed Arcana)
Faji kasztok (Arcana Unearthed)
Magiszter (Arcana Unearthed)
Összefonódott (Arcana Unearthed)
Akashik (Arcana Unearthed)
Bajnok (Arcana Unearthed)
Rokugani kasztok (Rokugan)

Kiadás várható időpontja: Nincs még meghatározva
Továbbfejlesztett Fantasy d20: Szinttel növekvő Védelem bónuszElőzetes a szinttel növekedő VÉ bónusz kiegészítő szabályhoz.

Kiadás várható időpontja: Nincs még meghatározva
Továbbfejlesztett Fantasy d20: Metamágia Amíg nincs kész a teljes szöveg, addig is álljon itt egy kiegészítő szabály a spontán metamágiáról (Unearthed arcana)
Továbbfejlesztett Fantasy d20: Spontán varázslás Előzetesként mannapontos varázsláshoz két szabályvariáns.
Továbbfejlesztett Fantasy d20: Harc Harci szabályok kiegészítései
Sebzéstűrést adó páncélok
Sérülés átalakítás
Továbbfejlesztett Fantasy d20: KépességekFegyver csoport képességek
Fantasy d20 Mesterfokon: NJK kasztok
Továbbfejlesztett Fantasy d20: Háttér
Fantasy d20 Mesterfokon: Felszerelés
Modern d20 Mesterfokon: Tehettségfák
Továbbfejlesztett Fantasy d20: Képzettségek
Fantasy d20 Mesterfokon: EmberekUnod, hogy minden ember egyforma? Hogy minden más faj érdekes képességeket kap, de az emberek csak bónusz képzettségpontot és képességet (bár ez tápos)? Mi van a csak ember kampányokkal, ott is mindenki egyforma? A kiadvány az ember fajt próbálja meg színesebbé tenni. A szabályok közt van olyan, ami tulajdonságmódosítót és faji képességeket ad az embereknke. Mások a háttérhez hasonló módon különböztetik meg egymástól az emberfajtákat.